Млинцевий торт рецепт з фото покроково в домашніх умовах

2

Млинцевий торт рецепт з фото покроково в домашніх умовах – інгредієнти

  • Два – три граненого склянки – борошно вищий сорт
  • Чотири звичайних столових ложки (100 грам) – дрібного цукру
  • Молоко – один літр
  • Чотири курячих яйця
  • Маленька сіль
  • Рафінована олія – чотири звичайних столових ложки

Продукти для крему

  • Селянське масло – сто грам
  • Великий цукор – 2/3 частина склянки
  • Дві звичайних столових ложки – какао порошку
  • Плавлений сир – 200 грам

Для прикраси

  • Волоські горіхи або різноманітні горіхи 200 – 250 грам
  • Кольоровий мармелад – сто грам
  • Млинці

У миску налити підігріте молоко три склянки, і вбити туди яйця. Збити міксером або виделкою яйця і молоко, щоб взбились до однорідної маси. Просіяти в миску борошно пшеничне і перемішати, щоб тісто було крутим, потім його розбавляють молоком, до рідкої суміші. Щоб в рідкому тісті не було грудок борошна. Перевірити тісто на готовність. Взяти поварешку, набрати тісто і злити назад в миску, якщо тісто вільно стікається, тоді рідина готова. Така рідина рівномірно розтікатися по гарячій сковороді і вийдуть тоненькими.

Порада: щоб млинці при смаження не прилипали до сковорідки, треба в тісто долити трохи рафінованої олії. Готове тісто можна пекти.

Сковорідку поставити на газову або електронну плиту, добре нагріти. Ополоники набрати рідину налити в сковорідку і щоб тісто розтеклося по сковорідки. Коли млинець підсмажиться (він буде сам відставати від сковорідки), виделкою перевернути на іншу сторону і смажити. Складати готові млинці на тарілку. Продовжувати смажити млинці поки не закінчиться рідина.

Мастило – крем

Підігріти масло в мікрохвильовій печі, щоб було м’яким додати до масла сир. Розтопити цукровий пісок з водою (дві ложки), і сироп налити в миску з плавленим сиром і маслом. Усе ретельно розміщувати, міксером або блендером. Додати какао і перемішати. Виходить шоколадно – вершкова помадка.

Збірка торта млинцевого

На деко або тарілку покласти млинець. Великою кількістю викласти помадку, розрівняти по всій площі млинця і зверху покласти наступний млинець. Далі також складати один на одного млинці і змащувати кремом. Верхній млинець добре змастити кремом.

Очистити волоські горіхи від шкаралупи, подрібнити в блендері і прикрасити верх і боки торта. Також за бажанням можна і не дрібнити волоські горіхи, а викласти почищеними шматочками, поверх торта.
Мармелад, нарізати на кубики і прикрасити зверху перемелених горіхів.
Можна подавати відразу торт або приготувати раніше, за день і дати просочитися.

Джерело: http://akvarelka.com.ua/